Visszavonult a válogatottól Sergio Ramos8Fénykép© hirado.hu

Visszavonult a válogatottól Sergio Ramos

, 9 hír, 0 oldalnézet

Közösségi oldalán jelentette be, hogy búcsúzik a spanyol válogatottól. Mint bejegyzésében írta:

Eljött az idő. Itt az ideje, hogy elbúcsúzzak a spanyol válogatottól. A La Rojától. Ma reggel kaptam egy hívást a jelenlegi szövetségi kapitánytól, aki közölte velem, hogy nem vagyok, és nem is leszek a tervei között, függetlenül attól, hogy hogyan teljesítek, vagy mit teszek a pályafutásom során.

Bejegyzésében kiemelte, hogy „nehéz szívvel” búcsúzik, de „ez a vége egy olyan útnak, amelyről azt reméltem, hogy tovább nyúlik, és amely jobb szájízzel ér véget”. Elárulta, őszintén remélte, hogy ez az út azért fog majd véget érni, mert ő úgy dönt, vagy azért, mert már nem elég jó ahhoz, hogy pályára álljon. „Nem az életkor vagy más okok miatt, amelyeket, bár közvetlenül nem hallottam, de biztosan éreztem” – tette hozzá.

Mert a kor önmagában nem erény vagy hiba, csak egy szám, ami nem feltétlenül függ össze a teljesítménnyel vagy a képességekkel. Csodálom és irigylem az olyan játékosokat, mint Modric, Messi és Pepe. Ők a hagyományok, az értékek, az érdemek és az igazságosság esszenciája a futballban