Dél-Korea hírek

Dél-Korea - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Dél-Korea - Friss hírek

Ázsia Játékok: a két Korea közös csapatokat indít

A Dél-Korea és Észak-Korea hétfőn megállapodott egymással, hogy a félszigetet ábrázoló zászló alatt és Korea néven közösen vonul majd fel az idei Ázsia Játékok nyitó- és záróünnepségén.

2 óra
Észak-Korea erőssége a nukleáris eszközrendszere

Dél-Korea azt javasolta Észak-Koreának, hogy vonja vissza a nagy hatótávolságú tüzérségi ütegeket a két országot elválasztó demilitarizált övezetből a feszültségcsökkentés jegyében. A fő cél az az ...

2 óra
A két Korea közös csapatokat indít az Ázsia Játékokon

A Koreai Köztársaság és a Koreai NDK hétfőn megállapodott egymással, hogy a félszigetet ábrázoló zászló alatt és Korea néven közösen vonul majd fel az idei Ázsia Játékok nyitó- és záróünnepségén.

2 óra
Videóbíró hozta a svéd győzelmet

Videóbíró hozta a svéd győzelmet - Könnyen lehet, hogy a Dél-Korea elleni meccsük 0-0, ha nincs a most bevezetett videózás.

2 óra
Videóbíró hozta meg a győzelmet Svédország számára

Egy finoman szólva nem túl izgalmas mérkőzésen 1-0-s győzelmet aratott Svédország az F-csoportban Dél-Korea ellen.

3 óra
Vb 2018: Svédország tizenegyesgóllal győzte le Dél-Koreát

Svédország labdarúgó-válogatottja csapatkapitánya, Andreas Granqvist tizenegyesgóljával 1–0-ra legyőzte Dél-Koreát Nyizsnyij Novgorodban, a világbajnoki F-csoport 1. fordulójában. A svéd siker azt ...

3 óra

A Koreai Köztársaság, köznapi elnevezés szerint Dél-Korea, elnöki köztársaság Kelet-Ázsiában, a Koreai-félsziget déli részén.