Ferenc pápa hírek

Ferenc pápa - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország.

Hatmillió emberrel találkozott Ferenc pápa idén a Vatikánban

Mintegy hatmillióan vettek részt a Ferenc pápával a Vatikán különböző helyszínein rendezett találkozókon a miséktől az audienciákig - közölte hétfőn a Vatikán. Az adat azokra vonatkozik, akik a Szent Péter téren és a vatikáni audiencia-teremben rendezett

2 hónap, 7

Ferenc pápa (Jorge Mario Bergoglio; Buenos Aires, Argentína, 1936. december 17. –) a római katolikus egyház vezetője 2013 óta, a 266. az egyházfők sorában.

Utolsó Ferenc pápa hírek

Tartós békét sürgetett Ukrajnában Ferenc pápa

Az ukrajnai tartós békéért imádkozott és a nemzetközi közösség fellépését szorgalmazta a líbiai helyzet rendezése érdekében Ferenc pápa a római Szent Péter téren hamvazószerdán tartott általános audiencián.

stop.hu - 14 nap
1,4 milliárd eurót találtak a Vatikánban

A Ferenc pápa által kinevezett vatikáni pénzügyminiszter beszámolt egy éve végzett munkájáról. 1,4 milliárd eurót talált a hivatalokban, amelyet rossz időkre rejtettek el.

kisalfold.hu - 17 nap
Készülnek Ferenc pápa látogatására Szarajevóban

Szarajevóban máris megkezdődtek Ferenc pápa június 6-i látogatásának előkészületei. Vinko Puljic szarajevói érsek hétfőn bejelentette: az egyházfő látogatásának legfőbb eseménye egy nagymise lesz.

mno.hu - 30 nap
Hazautazott Ferenc pápa a Fülöp-szigetekről

A 78 éves egyházfő négynapos látogatását a szegényeknek, a társadalom szélére sodródottaknak és az igazságtalanság

metropol.hu - 1 hónap
Befejezte egyhetes ázsiai útját Ferenc pápa

Hazaindult Ferenc pápa hétfőn Manilából, ahol előző nap szakadó esőben rekordszámú katolikus hívő előtt mutatott be misét.

hirado.hu - 1 hónap
Hazautazott Ferenc pápa a Fülöp-szigetekről

Egyhetes ázsiai útja végeztével hazaindult Ferenc pápa hétfőn  Manilából, ahol előző nap nem szűnő esőben rekordszámú katolikus  hívő előtt mutatott be misét, arra kérve hallgatóit, hogy legyenek  "misszionáriusok" a földrészen, ahol a katolikusok aránya ...

blikk.hu - 1 hónap
Rekord: Milliók Ferenc pápa Fülöp-szigeteki látogatásának utolsó miséjén

Rekordszámú katolikus hívő előtt, nem szűnő esőben mutatott be misét a Fülöp-szigetek fővárosának központi parkjában Ferenc pápa vasárnap, ázsiai látogatásának utolsó napján, s arra kérte hallgatóit, hogy legyenek "misszionáriusok" a földrészen, ahol a ka...

stop.hu - 1 hónap
Milliók Ferenc pápa Fülöp-szigeteki látogatásának utolsó miséjén

Ferenc pápa arra kérte híveit, legyenek "misszionáriusok" a földrészen.

hirado.hu - 1 hónap
Improvizált Manilában Ferenc pápa

Ázsiai körútjának egyik állomásán egy kislány történetén hatódott meg, majd az eredeti beszéd helyett azzal foglalkozott.

index.hu - 1 hónap
Milliók Ferenc pápa utolsó Fülöp-szigeteki miséjén

Mintegy hárommillió katolikus hívő előtt, nem szűnő esőben mutatott be misét a Fülöp-szigetek fővárosának központi parkjában Ferenc pápa vasárnap, ázsiai látogatásának utolsó napján, s arra kérte hallgatóit, hogy legyenek „misszionáriusok” a földrészen, a...

metropol.hu - 1 hónap