Google hírek

Google - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Google - Friss hírek

Kilenc tudós kapja meg idén a Szilícium-völgy Oscarját

Idén kilenc, alapkutatásokat végző tudós kapja meg a Szilícium-völgy Oscarjának is nevezett Breakthrough Prize-t. A 3 millió dollárral (mintegy 840 millió forinttal) járó elismerést novemberben veh...

3 óra
Chrome böngészőt használ? Most frissítsen, a Google módosította az egyik leggyűlöltebb funkcióját

A Google Chrome 70-es verziójában végre a felhasználók dönthetik el, szeretnék-e ha a böngésző automatikusan bejelentkeztetné őket. Valójában csak félmegoldás született.

7 óra
Nincs többé hatótávpara: nagyon hasznos új funkciót kapott a Google Térkép

Eddig fájóan hiányzott az elektromos autózást támogató funkció a Google Térképből, mostantól azonban könnyebb lesz töltőpontot keresni.

egy nap
A Google meghátrált az EU előtt

A Google meghátrált az EU előtt - Nem lesz alapértelmezett Androidon a Chrome és a Google Kereső, és a gyártóknak fizetniük kell a előre telepített Google-appokért.

egy nap
Rávették a mesterséges intelligenciát, hogy csináljon fotókat – az eredmény még a kísérletben rés...

Nemrégiben hamis fotók készítésére vette rá Google a mesterséges intelligenciát. A végeredmény még a kísérletben részt vevőket is meglepte.

egy nap
Arcuk buktathatja le a bűnözőket utazás közben

2015 óta használnak arcfelismerő szoftvereket az amerikai reptereken, de eddig csak a nemzetközi járatok nem amerikai utasaira figyeltek a szkennelésnél. A Közlekedésbiztonsági Igazgatóság (Transpo...

egy nap

A Google Inc. (NASDAQ: GOOG) amerikai, tőzsdén bejegyzett részvénytársaság, amit eredetileg zártkörűen működő társaságként alapítottak 1998-ban, és aminek a nevéhez fűződik a Google keresőmotor kifejlesztése és üzemeltetése.