10 forinttal csökkentette árait töltőállomásain a Mol, szerdán csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is - a nap hírei9Fénykép© portfolio.hu

10 forinttal csökkentette árait töltőállomásain a Mol, szerdán csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is - a nap hírei

, 14 hír, oldalnézet

Hétfő kora délutántól a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát – tudta meg a Népszava. A magas üzemanyagárak miatt a kormány kilátásba helyezte az üzemanyagárstop újbóli bevezetését. Ha a lépést a hazai kutak követik, - a holtankoljak.hu számadataiból kiindulva – literenként átlagosan 637 forintos benzin- és 623 forintos gázolajár várható.

Csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára szerdán. A holtankoljak.hu azt írja: mindkét üzemanyagfajta bruttó 3-3 forinttal kerül majd kevesebbe, így a hét közepén a 95-ös átlagára várhatóan 644, a dízelé 630 forint lesz literenként.

A kkv-k uniós fogalmának megváltoztatásáról egyeztetett a nemzetgazdasági miniszter és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Nagy Márton támogatta a testület javaslatát, hogy célszerű lenne a kis- és közepes vállalkozás esetében a 250 fős létszám 500 főre emelése, vagy a jelenlegi 50 millió eurós árbevételi határ 100 millió euróra növelése.