A legifjabb Dárdai lenyűgözte új csapata edzőjét, a Bundesligában bizonyíthat© beol.hu

A legifjabb Dárdai lenyűgözte új csapata edzőjét, a Bundesligában bizonyíthat

, 4 hír, 0 oldalnézet

Dárdai Pál tizennyolc éves fia, Dárdai Bence a Hertha BSC-től nemrégiben a Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg együtteséhez igazolt. A legifjabb Dárdai fivér a nyaralásból visszatérve már a felkészülés első napjaiban jó benyomást tett a német csapat vezetőedzőjére, Ralph Hasenhüttl dicsérte a fiatal magyar labdarúgót.

A tavaly U17-es Európa-bajnoki címet nyert, bátyjaihoz hasonlóan a korosztályos válogatottakban német színekben futballozó Dárdai Bence az előző szezonban apja irányításával dolgozott a Herthánál. Dárdai Pál elárulta róla, hogy a felnőttcsapat játékosai szinte maguk közé követelték akkor még csak tizenhét éves fiát – írta meg az Origo.

A korábban a magyar labdarúgó-válogatottat is irányító apja szerint a legifjabb Dárdainak "120 ajánlata volt szerte a világból”. A tizennyolc éves támadó középpályás végül a másodosztályban ragadt Hertha BSC-nél lejáró szerződését kihasználva szerződött a Bundesligában szereplő Wolfsburghoz, ahol azonnal lenyűgözte új főnökeit, fiatal kora ellenére csodálják az érettségét és a testbeszédét.