Bejelentették a Sztárban sztár All Stars versenyzőit13Fénykép© borsonline.hu

Bejelentették a Sztárban sztár All Stars versenyzőit

, 16 hír, 0 oldalnézet

Mint megírtuk, a TV2 ebben az évben úgy döntött, hogy a tavaszi szezonból kihagyják a 2013 óta futó Sztárban sztár című műsort, amelyben hírességek küzdenek meg egymással. A csatorna ősszel pedig rendszerint a produkció civilekkel teli változatát tűzi műsorra, a Sztárban sztár leszeket.

A Sztárban sztár tizedik, jubileumi évadának megünnepléseképp idén egy átdolgozott verzióját hozták létre, a Sztárban sztár All Starst, amelyben az utóbbi években látható versenyzők fognak feltűnni. Ahogy már kiderült, a műsorban visszatér a Sztárban sztár két korábbi zsűritagja, Liptai Claudia és Hajós András, illetve a szintén ezen produkcióhoz köthető Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója korábban már elmondta, hogy ezúttal is Till Attila látja majd el a műsorvezetői feladatokat. Emellett a TV2 arról szintén adott ki közleményt, hogy a műsor szeptember 7-én és 8-án egyből egy dupla élő show-val kezdődik, ugyanakkor azt eddig homály fedte, hogy kik lesznek majd a szereplők.