Bognár fontos dologra döbbent rá idén, Marco Rossi üzent a magyar tehetségeknek (videó)© kemma.hu

Bognár fontos dologra döbbent rá idén, Marco Rossi üzent a magyar tehetségeknek (videó)

, 4 hír, oldalnézet

A hétfő esti RangAdó díjátadón összesen hét kategóriában hirdettek győztest. Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról a tizenkét élvonalbeli klub csapatkapitánya, vezetőedzője, valamint legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött – derült ki a Magyar Nemzet oldaláról. A Fradi válogatott támadója, Varga Barnabás idén is két kategóriában vitte el a prímet.

A Ferencváros csatára gólt szerzett a 2023/2024-es bajnoki idényben. Ezzel nemcsak megvédte gólkirályi címét, hanem – tavalyhoz hasonlóan – a szezon játékosának is választották. Az NB I felfedezettje a Debrecen labdarúgója, Vajda Botond lett. A húszéves középpályás 21 bajnokin kapott lehetőséget, öt gólt szerzett, emellett egy gólpasszt is kiosztott.

A hajdúsági labdarúgó az elismerését a válogatottsági rekordot tartó csapattársától, Dzsudzsák Balázstól kapta meg. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést az MTK Budapest kapta, a legjobb játékvezető pedig Bognár Tamás lett.