Bor és pezsgő – milyen kerüljön az ünnepi asztalra?2Fénykép© beol.hu

Bor és pezsgő – milyen kerüljön az ünnepi asztalra?

, 5 hír, 0 oldalnézet

A karácsonyi halakhoz kitűnő választást jelent, ha könnyedebb, illatos fehérbor kerül  az asztalra, ilyen a Sauvignon Blanc, vagy az Irsai Olivér, de választhatjuk az ásványos tokaji Furmintot, vagy a klasszikus Olaszrizlinget, Chardonnay-t is.

A SPAR üzletek széles kínálatában megtaláljuk a roppanós rozékat, valamint a könnyedebb – Kadarka, Kékfrankos, Pinot Noir – és a testesebb – Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc – vörösborokat is.

Az ünnepi étkezéseket záró sütemények mellé pedig kiváló desszertborokból, aszúkból válogathatunk. A szilveszteri koccintás elmaradhatatlan kelléke egy finom pezsgő: az INTERSPAR üzletek kínálatában ezekből, és az alkoholmentes változatokból is széles a választék.