Csodásan hangzó, de újra csak súlytalan díjakat kapott a Liget Budapest, illetve a Magyar Zene Háza3Fénykép© bama.hu

Csodásan hangzó, de újra csak súlytalan díjakat kapott a Liget Budapest, illetve a Magyar Zene Háza

, 7 hír, 0 oldalnézet

A díjátadót 2018 óta minden évben megrendezik, hogy megjutalmazzák a legjobb turisztikai fejlesztéseket. Kontinensenként számos kategóriában érkeznek jelölések épületekre, természeti látványosságokra és különleges látnivalókra, amelyek közül a győztest a zsűri értékelését követően közönségszavazással választják ki.

Min ahogy korábban, idén is a világ számos pontjáról szavaztak a jelöltekre a Közel-Keletről, Ázsiából, Európából, Afrikából, Amerikából és Óceániából egyaránt A megújuló Városliget fejlesztései több mint 120 ország népszerű projektjével együtt versenyzett és a zsűri, valamint a közösségi szavazatok alapján bizonyult a legjobbnak.

A Liget Budapest a világ legjobb családbarát és legjobb turisztikai fejlesztése lett. Valamint ezt a projektet választották Európa legjobb családbarát fejlesztései közé is. A Magyar Zene Háza házát is díjazták a Dubajban tartott díjkiosztón, ez pedig Európa legvonzóbb turisztikai attrakciója lett. - mindezt Gyorgyevics Benedek, a projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója jelentette be.