Dárdai Pál fedezte fel, most a magyarok ellen bizonyíthat az Eb-n© sonline.hu

Dárdai Pál fedezte fel, most a magyarok ellen bizonyíthat az Eb-n

, 4 hír, 2 oldalnézet

Dárdai Pál egyik kedvenc játékosa és felfedezettje berobbant a német labdarúgó-válogatottba. Az egykori Hertha balhátvéd, Maximilian Mittelstädt a nyári Európa-bajnokságon Marco Rossi magyar válogatottja ellen is bizonyíthat, mint ahogy azt Franciaország és Hollandia ellen már megtette.

A német szurkolókat mostanság a Stuttgart huszonhét éves játékosának teljesítménye hozza lázba a hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt, amelyen a német válogatott a Marco Rossi vezette magyar csapat ellen is játszik majd a csoportkörben – írta meg a Magyar Nemzet. Maximilian Mittelstädt a franciák és a hollandok elleni barátságos meccsen is meggyőző teljesítményt nyújtott.

Julian Nagelsmann szövetségi kapitány először adta meg a lehetőséget Mittelstädtnak a válogatottban: a franciák ellen 2-0-s győzelem részese volt, a hollandok ellen pedig 2-1-es diadalt ünnepelt, ráadásul a második meccsén mindjárt gólt is lőtt a nemzeti csapatban. Az egykori Hertha-nevelés mentális erejét is dicsérik, hiszen a hollandok vezető gólja előtt hibázott, ám szinte rögtön javítani tudott, hét perccel később bombagóllal egyenlített ki – olvasható a Magyar Nemzet oldalán.