Deutsch Tamás elárulta, miért neheztel rá Magyar Péter5Fénykép© 168.hu

Deutsch Tamás elárulta, miért neheztel rá Magyar Péter

, 9 hír, oldalnézet

Deutsch Tamás, a kormánypártok EP-listavezetője legutóbb annak kapcsán állt bele kíméletlenül a TISZA Párt alelnökébe, hogy Magyar vallási hovatartozásuk szerint listázta az ATV munkatársait. Szerinte az "náci tempó", és egy ilyen politikusnak nincs helye a közéletben.

Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, Magyar Péterre mostanság rájár a rúd, legutóbb ugyanis egy videófelvétel is előkerült arról az estéről, amikor egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen bulizott fiatalokkal, majd dulakodásba keveredett. Az incidens után a állítólag a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről a biztonságiak. Szerinte azonban csapdába csalták őt az éjszakában, és egy kormánypárti provokátor tette tönkre az estéjüket.

Magyar Péter szerint csapdába csalták az éjszakában: „Fizetett provokátor tette tönkre az esténket”

Ezek után érkezett meg Deutsch Tamás kemény kritikája a Hír TV-ben, Bayer Zsolt műsorában. Ahogy arról a 24.hu beszámolt, Deutsch szerint Magyar „még tőle is szokatlan durvasággal és erővel támadta őt az EP-kampány során”, amelynek hátterében egy korábbi személyes sérelmet vél meghúzódni.