Dibusz Dénes: nagyot küzdöttünk, de érthetetlen, hogy miért nem tudtunk betalálni© sonline.hu

Dibusz Dénes: nagyot küzdöttünk, de érthetetlen, hogy miért nem tudtunk betalálni

, 5 hír, 0 oldalnézet

Az Európa-liga rájátszásának visszavágóján a Ferencváros Banja Lukában rendkívül küzdelmes mérkőzésen, tizenegyesekkel győzte le a Borac csapatát, és feljutott az Európa-liga főtáblájára. A zöld-fehérek magyar válogatott kapusa Dibusz Dénes szerint a küzdőszellemmel nem volt gond, ám a száznyolcvan perc alatti gólképtelenség már a megmagyarázhatatlan kategória. A vezetőedző Pascal Jansen pedig arra utalt, hogy a játékosai kicsit ráfeszültek a meccsre.

A Fradi szenvedését látva a bosnyák bajnok ellen, a továbbjutáson kívül sokkal több pozitívumra nem számíthatunk csütörtök este. A Ferencváros sorozatban hatodszor lett főtáblás a nemzetközi kupákban, ebből negyedszer került be az Európa-liga csoportkörébe. Tény, nagyon megszenvedtek a zöld-fehérek a Borac Banja Luka ellen – derült ki az Origo oldaláról.

A zöld-fehérek az odavágón, mind pedig a visszavágón képtelenek voltak betalálni a bosnyák csapat hálójába, és csak a Borac kapusának, Manoljovicsnak köszönhető – hatalmasat hibázva büntetőhöz juttatta a teljesen elképzelés nélkül játszó Fradit, amely Varga büntetőből lőtt góljával a pokol tornácáról táncolt vissza – írta meg a Magyar Nemzet.