Dzsudzsák Balázs szerződést hosszabbított Debrecenben5Fénykép© nemzetisport.hu

Dzsudzsák Balázs szerződést hosszabbított Debrecenben

, 9 hír, 0 oldalnézet

„A tárgyalás egy percig tartott” – mondta a megállapodásról Dzsudzsák Balázs, aki újabb egy évig a DVSC játékosa lesz. A 109-szeres válogatott szerda délután Debrecenben, szűk körű sajtóbeszélgetésen jelentette be a döntést, és mosolyogva kezdte azzal: „Ez lehetett a világ legrövidebb egyezkedése.”

„Amikor hazatértem külföldről, akkor sem titkoltam céljaimat – mondta Dzsudzsák Balázs. – A Loki akkor a másodosztályban szerepelt, és az első vágy nem is lehetett más, mielőbb visszajutni az élvonalba. Ez sikerült, léphettünk egy lépcsőfokot, stabilizáljuk ott a helyünket és amikor ez is meg volt, szerettünk volna előrébb lépni. A harmadik helyen végeztünk, és amikor az utolsó fordulóban tizenötezer néző előtt játszottuk le a bajnoki mérkőzést, az Újpest ellen, ez jutott eszembe: ez az igazi hazaérkezés, ezt szerettem volna megélni.”

Persze az elmúlt időszak sem volt zökkenőmentes, elég csak arra utalni, hogy a futballista a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzésen gólöröm közben eltörte a csuklóját. Így aktuális a kérdés, mi újság a karjával?

A tárgyalás egy percig tartott
Dzsudzsák Balázs,
DVSC: A tárgyalás egy percig tartott – Dzsudzsák Balázs