Elgondolkodtató játékkal hív rászoruló gyerekek támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet© kemma.hu

Elgondolkodtató játékkal hív rászoruló gyerekek támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet

, 4 hír, 0 oldalnézet

A „Nehezített pálya” játékban, míg az egyik kapunál nagyobb, addig a másikban kisebb lyukba kell célba találnia az egymással versenyző próbálkozóknak. Az egyenlőtlen feltételekkel vívandó játékkal a hátrányos helyzetű gyermekekre hívja fel a figyelmet az Ökumenikus Segélyszervezet, akik szerencsésebb sorsú társaikhoz képest ugyanazt a célt rosszabb esélyekkel érhetik csak el az életben.

Az ország egyik legnagyobb szurkolói zónájában megtalálható kitelepülés, illetve az ahhoz kapcsolódó, az EB idejére időzített „Nehezített pálya” online kampány része az Ökumenikus Segélyszervezet 3000 rászoruló gyermeket segítő Kapaszkodó programjára meghirdetett adománygyűjtésének. Június 19-én a szurkolók Katus Attila sportaerobik világbajnokkal játszhattak.

A Segélyszervezet ismert önkéntese a 1353-as adományvonal számait mezén viselve játszott, és saját, önkéntesként szerzett személyes tapasztalatait osztotta meg az érdeklődőkkel, kiemelve, hogy miért fontos támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet nehéz körülmények között élő gyermekekért végzett munkáját.