Előnyból kezdett a Ferencváros és a DVSC is2Fénykép© hirado.hu

Előnyból kezdett a Ferencváros és a DVSC is

, 6 hír, 0 oldalnézet

„Drámai meccs volt, melyet a szurkolók élvezhettek, de én szakemberként nem, mivel azt szeretem, ha kontrolláljuk a találkozót, de ezúttal ez nem így történt” – mondta a sajtótájékoztatón Srdjan Blagojevic, aki számított rá, hogy az idegenbeli egygólos siker ellenére nehéz lesz a hazai visszavágó, de nem gondolta, hogy ennyire. „Nem találtuk a megoldást technikailag és taktikailag sem, sok labdát veszítettünk, a bekapott gól után pedig elbizonytalanodtak a játékosok, ennek következtében az Alaskert játszott jobban, amely így közelebb volt a továbbjutáshoz”.

A szerb tréner szerint Dzsudzsák Balázs gólja, majd az ellenfél egyik játékosának kiállítása jelentette a fordulópontot, melyet követően „új mérkőzés kezdődött”. Hozzátette,

Örményországban a DVSC 1-0-ra nyert, de a csütörtöki, hazai visszavágón – amely története századik európai kupamérkőzése volt – kétgólos hátrányba került, így kiesésre állt, azonban a magyar válogatottsági rekorder Dzsudzsák gólja hosszabbításra mentette az összecsapást, melyet végül 11-esekkel nyert meg a hajdúsági együttes.