Ezt lehet tudni Demcsák Zsuzsa titkos szeretőjéről5Fénykép© velvet.hu

Ezt lehet tudni Demcsák Zsuzsa titkos szeretőjéről

, 7 hír, 0 oldalnézet

Elképesztő változáson ment keresztül az elmúlt fél évben Demcsák Zsuzsa. Az átalakulása külsőleg és belsőleg is értendő, rengeteget fogyott, kigyúrta magát és a magánéletét is újra gondolta. Az, hogy ez mennyire volt tervezett, jó kérdés, a választ maga az érintett adta meg a nagyközönségnek: semennyire. Álmában sem gondolta volna ugyanis, hogy alig két év után véget ér a házassága.

"A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk" – írta 2022 októberében egy fekete-fehérre színezett közös fotójuk mellé. Ez volt a hivatalos bejelentése a válásnak, illetve annak is, hogy onnantól kezdve bizony új életet kezd.

Demcsák Zsuzsa nagyon tudatosan viselkedett a lelki gyász időszakában, csakis arra koncentrált, hogy sem a gyermekei, sem ő ne sérüljenek még annál is jobban, mint amennyire elkerülhetetlen egy ilyen helyzetben. A tudatos viselkedésnek pedig meg is lett az eredménye, Zsuzsa szép lassan kezdett visszatalálni saját magához. Edzeni kezdett, meditálni és diétázni. Emiatt sokat fogyott, amiért persze rengeteg kritikát kapott, de nagyon okosan a beszólásokat meg sem hallotta.