Folytatódik Horányi Juli és Rúzsa Magdi botránya22Fénykép1Videó© origo.hu

Folytatódik Horányi Juli és Rúzsa Magdi botránya

, 26 hír, 0 oldalnézet

Mint írtuk, két hónappal Horányi Juli klipje után Rúzsa Magdi is egy zenei videóval rukkolt elő a hétvégén, ami Horányi szerint egy az egyben az ő munkájának az ellopása. Mint egy videóban dühösen elmondta,  "nagyon ki van akadva", amiért ellopták a klipjét, szerinte a snittek, a koncepció, a beállítások, fényelés egy az egyben az ő klipjéből lett másolva. A videóban össze is hasonlítja a két zenei videót, melyben látszik, hogy a kellékek, az autó, a lángok, de még a helyszín is ugyanaz.

Horányi sok kommentet kapott és a videója is terjedni kezdett a neten, de neki ez nem elég, és mint egy másik videóban elmondta, ügyvédhez fordul a lopás miatt.

Már semmi nem számít? Mindent meg lehet csinálni? Nincsenek határok tényleg? Ennyire leszarom a másikat és ennyire nem gondolok bele? Valami határtalanul pofátlan dolog, de tényleg! Teljesen ki vagyok égve ezen az egészen! Holnap is jövök fejelményekkel, én ezt nem fogom annyiban hagyni! Meglátjuk, hogyan tovább" - mondta, és megköszönte a támogatást, amit a rajongóktól kap.