Gajdos Tamás 28 év után szakított a menyasszonyával5Fénykép© velvet.hu

Gajdos Tamás 28 év után szakított a menyasszonyával

, 5 hír, 0 oldalnézet

Gajdos Tamás egy bevásárlóközpontban találkozott először a nála 17 évvel fiatalabb Krisztinával, aki meghívta egy üdítőre, és azóta együtt voltak, noha eleinte a párnak még meg kellett küzdenie néhány nehézséggel.

– Kezdetben küzdöttem az érzéseim ellen, hiszen akkoriban én még nős voltam, de ebből is látszik, hogy a szerelem nem ismer korlátokat. Egy kis idő után tarthatatlanná vált a helyzet, beláttam, hogy le kell zárni az addigi életemet – mesélte korábban megismerkedésükről a tévés, akinek azóta két gyermeke is született Krisztinától, 2018-ban pedig 25 év együttélés után el is jegyezték egymást.

Gajdos Tamás 63 évesen megnősül – „Még egyszer nem tudnám megbocsátani Krisztinának, ha félrelépne”

Az ATV egykori híradósa akkor 60. születésnapját ünnepelte egy triatlonversennyel, amelyet egyéni csúccsal meg is nyert, ám Krisztina számára a legemlékezetesebb pillanat a célba érkezés után történt meg, Gajdos Tamás ugyanis hosszú évek után megkérte a kezét. A pár ezek után az esküvőt sem siette el, sőt, négy évvel ezelőtt még azt is elárulta, hogy azzal a merész gondolattal is eljátszott, milyen jó lenne egy hármas esküvő a nagyobb gyerekeivel és párjaikkal. Mint kiderült, az elmúlt években azonban megromlott a kapcsolatuk.