Győr megválasztott polgármestere szerint Dézsi Csaba András még egy gyors puccsra készül a város jövője ellen2Fénykép© magyarnarancs.hu

Győr megválasztott polgármestere szerint Dézsi Csaba András még egy gyors puccsra készül a város jövője ellen

, 4 hír, oldalnézet

„Puccsra készül a város jövője ellen a június 25-i közgyűlésen Dézsi Csaba András leköszönő polgármester: még az októberi átadás-átvétel előtt gyorsan a Győr-Szol élére nevezné ki Németh Zoltán fideszes politikust, ráadásul több évre. Ez Dézsi hálája azért, mert Németh végigkampányolta neki az elmúlt heteket, egyben akadály a törekvésünk előtt, hogy rendbe rakjuk a közpénzek fekete lyukát, a Győr-Szolt” – írja a Facebookon Pintér Bence, Győr megválasztott polgármestere.

Mint fogalmaz, a Győr-Szol a város legnagyobb cége, ez a szervezet szorul rá leginkább a rendrakásra. „A cég élén szerintünk nem megkérdőjelezhető tisztességű pártkatonákra, Dézsi-emberekre van szükség, hanem feddhetetlen, szakmai, konszenzussal kinevezett vezetésre, akiknek már a személye is garancia arra, hogy nem folytatódik a cégnél az a lopás, ami eddig jellemző volt.”

Pintér felszólította a mandátuma végét kitöltő képviselőket, hogy amennyiben tényleg közgyűlés elé kerül a javaslat, ne szavazzák meg. „A megszavazásával ugyanis ismét szégyent hoznának városunkra, és akadályoznák a győriek választáson kinyilvánított akaratát, ami szerint elég volt Dézsi Csaba Andrásból és az olyan embereiből, mint Németh Zoltán.”