Hatalmas siker a Budapest Influenszer Trip, nagyon megugrott a foglalások száma - videó2Fénykép© beol.hu

Hatalmas siker a Budapest Influenszer Trip, nagyon megugrott a foglalások száma - videó

, 5 hír, 0 oldalnézet

Hatalmas sajtófelhajtás övezte az úgynevezett Influenszer Tripet, amelynek keretében májusban ötven darab influenszer jött hazánk fővárosába, hogy követői körében népszerűsítsék Budapest szépségeit. A hazánkba hívott közösségi médiában népszerű személyek mindegyike A-kategóriás celeb, azaz 10-15 milliós követőtáborral rendelkeznek, értelemszerűen posztjaikkal ők tudják a legszélesebb körben hirdetni Budapestet, mint utazási desztinációt - írja a Mandiner.

A Magyar Turisztikai Ügynökség meghívására érkezett influenszerek a felkapottabb budapesti turistacélpontoknál, mint például a Halászbástya vagy az Opera környékén fotózkodtak, koccintottak.

Guller Zoltán, az MTÜ elnöke a Mandinernek adott interjújában elmondta, a programsorozat nagyjából 1,5 milliárd forintba került, a szakember szerint a szervezet tavaly összesen hatmilliárd forintot költött külföldre. Guller lapunkkal közölte, hogy egyelőre teljes sikernek bizonyul a rendezvény, mert adatai szerint az elmúlt az Influenszer Trip óta eltelt hetekben 54 százalékkal több amerikai foglal szállást a fővárosban, mint tavaly ilyenkor.