Hunvald György nem lép vissza3Fénykép2Videó© hirado.hu

Hunvald György nem lép vissza

, 6 hír, oldalnézet

Folytatódott az ellenzéki levélváltás Erzsébetvárosban. Ezúttal Hunvald György küldött levelet a baloldali pártoknak: ebben megerősítette, hogy hiába kérték, nem lép vissza, elindul polgármester-jelöltkénk. Az ajánlóíveket is leadta már. Hunvald György korábban, MSZP-sként vezette a 7. kerületet, de egy hónappal ezelőtt kilépett a pártból, ugyanis nem őt akarja „közös” jelöltnek a baloldal – közölte az M1 Híradója.

„Nagyon bízunk benne, hogy október 13-ig lesz ez még másképp” – így reagált Molnár Zsolt arra, hogy Hunvald György nem hajlandó visszalépni az erzsébetvárosi polgármester-jelöltségtől. Az MSZP budapesti elnöke úgy fogalmazott: nagyon bízik benne, hogy Hunvald György él és nem pedig visszaél a lehetőséggel.

A minap ellenzéki képviselők levélben keresték meg Hunvald Györgyöt, amelyben arra akarták rábírni, hogy lépjen vissza a VII. kerületben, cserébe adnának neki egy önkormányzati képviselői helyet. A levelet a DK-s Gy. Németh Erzsébet, Niedermüller Péter, Karácsony Gergely és az MSZP-s Molnár Zsolt írták alá.