Ilyen volt a Sziget Fesztivál második napja - képek4Fénykép© borsonline.hu

Ilyen volt a Sziget Fesztivál második napja - képek

, 4 hír, 2 oldalnézet

Mint írtuk, Kylie Minouge koncertjével vette kezdetét az idei Sziget Fesztivál, ahol idén is számos világsztár fellép. Idén már 30. alkalommal nyílik meg a Szabadság Szigete, ahol 50 helyszínen 1000-nél is több program várja a fesztiválozókat. Olyan világsztárok érkeznek a továbbiakban, mint Liam Gallagher, Martin Garrix, Bebe Rexha vagy Sam Smith, de újra van Nagy Utcaszínház és a mindig fantasztikus Cirque du Sziget is.

A második napon a Nagyszínpadra érkezett Azahriah, aki szintén elképesztő tömegeket vonzott a koncertre, de az este világsztárja, a súlyos beteg Halsey fellépésére is rengetegen voltak kíváncsiak. Az első naphoz képest sokkal többen voltak a fesztivál területén, és az esti koncerteken is, ami meglepő lehet annak fényében, hogy a húzónévnek szánt Kylie Minogue-ra mennyien voltak kíváncsiak. A tegnapi napon, a rendkívül erős fellépőket felvonultató Revolut Stage-en lépett fel a Grandson, valamint Aurora is, akinek fellépése alatt tömve volt az ikonikus piros sátor.

A továbbiakban érkezik még Oasis első lemezanyagával érkező Liam Gallagher, aki ma este, augusztus 9-én lép a színpadra. Szombatra várják a hatalmas show-jairól ismert szupersztár DJ-t, Martin Garrix-et, a vasárnap headlinere a kortárs pop legegyedibb hangú ikonja, Sam Smith, és a zárónapon lép fel a modern elektronikus popzene legkurrensebb producere, Fred again...