Jelentős volt a nemzetközi befektetői érdeklődés Magyarország ingatlanfejlesztési irányairól a MIPIM-en (videó)2Fénykép© kemma.hu

Jelentős volt a nemzetközi befektetői érdeklődés Magyarország ingatlanfejlesztési irányairól a MIPIM-en (videó)

, 4 hír, 0 oldalnézet

Az ipari ingatlanok piaca, a logisztika és az iroda-, valamint a hotelfejlesztések álltak a Magyarország-Budapest-stand fókuszában, amelyet közösen alakított ki a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az IFK. A fő kiállítók a Liget Budapest Projekt és a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. (NIPÜF); szakmai támogató a világ vezető ingatlan-tanácsadó vállalata, a CBRE volt.

A piac meghatározó ingatlanfejlesztői - az ATENOR, a GLP, a GTC, a HelloParks (a Futureal-csoport tagja), az InfoGroup és a WING - a legfrissebb, folyamatban lévő környezettudatos és fenntartható fejlesztéseikkel vettek részt a nemzetközi seregszemlén. A rendezvényen bemutatkozott Debrecen és Szeged is. A Diófa Alapkezelő Zrt. a magyarországi makrogazdasági és befektetési környezetet ismertette.

A Magyarország-Budapest-stand díszvendége Habsburg György, Magyarország párizsi nagykövete volt; a standot pedig meglátogatta Olivier Klein, francia városfejlesztésért és lakhatásért felelős miniszter is.