Kitálalt a házasságáról Kulcsár Edina: az elmúlt két év katasztrófa volt2Fénykép© sonline.hu

Kitálalt a házasságáról Kulcsár Edina: az elmúlt két év katasztrófa volt

, 5 hír, oldalnézet

Kulcsár Edina és volt férje, Csuti még év elején szakítottak, a válást azonban csak nemrégiben mondták ki. Ezen idő alatt az egykori szépségkirálynő G.w.M barátnője lett, sőt, már gyereket is vár tőle. Most a Glamournak adott interjújában mesélt arról, hogyan élte meg ezen hónapokat - idézi az Origo.

"Lelkileg erős és támogató párra találtam, nem is gondoltam, hogy van ilyen ember, tényleg mindenben számíthatok rá. Az elmúlt hónapokban mindketten ugyanabban a fázisokban voltunk, ugyanazokat a kríziseket éltük át. Nehéz volt, nem álomba illő történet a miénk, a szerelmünk hajnalát tekintve, négy pici gyermek sorsát befolyásolva.Viszont aki így is képes megadni a boldogságot, a törődést, figyel rám amellett, hogy a kötelességeket szem előtt tudja tartani, az erős ember, és egy erős kapcsolatra képes" - mondta, majd azt is elárulta: már nem sajnálja, hogy véget ért a házassága.

Egy házasság nem egyik napról a másikra megy tönkre. A gyászt még akkor megéltem, régóta tudtam, hogy ez lesz a vége. Az elmúlt két év katasztrófa volt, változtatnom kellett, ráadásul nagyon sürgősen. Persze ettől függetlenül nem könnyű, főleg a gyerekek miatt.