Kocsis Máté a Facebook szerint a Kossuth téren ünnepelt, pedig éppen Krétán nyaralt5Fénykép1Videó© magyarnarancs.hu

Kocsis Máté a Facebook szerint a Kossuth téren ünnepelt, pedig éppen Krétán nyaralt

, 6 hír, 0 oldalnézet

A Népszava egyik olvasója kedd reggel több olyan fényképet küldött a lap szerkesztőségének, amelyeken az látható, ahogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Halász János frakciószóvivő, Bayer Zsolt és Kálomista Gábor társaságában éppen felszállni készül a krétai Heraklionból Budapestre induló repülőjáratra.

Ez leginkább azért meglepő, mert a frakcióvezetőnek az általa október 23-án délelőtt 11 órakor „Szabadság napja” címmel közzétett Facebook-bejegyzés és a helymegjelölés – „Kocsis Máté jelenleg itt van: Kossuth tér“ – szerint Magyarországon kellett volna lennie.

Kocsis Máté láthatóan számolt azzal, hogy esetleg felismerhetik, melegítőben, szakállasan, napszemüvegben, arcába húzott baseball sapkával érkezett meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljára. A lap egyik újságírója itt próbálta megkérdezni tőle, mi az oka annak, hogy a krétai vakációja alatt próbálta elhitetni, hogy Budapesten, a Kossuth téren ünnepli az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóját. Kocsis Máté erre úgy válaszolt,