Krausz Gáborék kihúzták a gyufát az Ázsia Expresszben6Fénykép© borsonline.hu

Krausz Gáborék kihúzták a gyufát az Ázsia Expresszben

, 7 hír, oldalnézet

Már lassan egy hónapja, szeptember 1-jén indult a TV2 kalandrealityjének ötödik évada, melyet a Fülöp-szigeteken forgattak. Az Ázsia Expresszből azóta már három páros távozott, azonban egyikük helyett érkezett egy meglepetés páros, L.L. Junior és Dárdai Blanka szmélyében, akik alaposan felforgatták az erőviszonyokat.

Elsőként a Zámbó testvérek távoztak a műsorból, majd Mészáros Bende és Zsigmond Angéla helyett Cserpes Laura és édesapja adták fel a küzdelmet, átengedve ezzel a fiatal szerelmespárnak a helyüket. A legutóbbi hajsza után az egyik legmegosztóbb páros, Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi értek be utolsóként, így ők már nem folytatják az Ázsia Expresszt.

A még versenyben lévőknek sincs könnyű dolguk, hiszen egyre kiélezettebb a küzdelem, nehezedik a terep és ezzel együtt a feladatok is. Sőt, most fog eldőlni, hogy a versenyzők közül, ki utazhat tovább Tajvanra, ahol folytatódik a küzdelem. A sorsfordító feladat azonban feladta a leckét a párosoknak, Krausz Gábornál szó szerint is elszakadt a cérna a feszültség miatt. A műsor előzetesében ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy végleg betelt nála a pohár, sűrű szitkozódások közepette dobja el a kezében lévő cérnát, majd leül és azt mondja, hogy nem csinálja tovább.