Luis Enrique egyetlen mondatot tud franciául, de az mindent kifejez© sonline.hu

Luis Enrique egyetlen mondatot tud franciául, de az mindent kifejez

, 4 hír, 0 oldalnézet

A két csapat ebben a BL-kiírásban negyedszerre csap össze, a csoportkör párizsi mérkőzésén 2-0-s hazai siker született. A múlt héten a németek hazai pályán Niclas Füllkrug góljával nyertek 1-0-ra, azaz az előnyük megvan, még ha első látásra soványnak is tűnik. A PSG spanyol edzője, Luis Enrique tökéletesen elégedett lenne az őszi eredménnyel – írta meg a Magyar Nemzet.

A szurkolók szerepe holnap is ugyanolyan fontos lesz, mint az egész szezonban, és nincs kétségem afelől, hogy teljes mértékben mögöttünk állnak majd. Dortmundban hihetetlen volt a hangulat, és ugyanezt várjuk holnap a Parc des Princes-ben is, remélve, hogy a végén mindannyian együtt ünnepelhetünk

„On va a gagner – ez az egyetlen mondat, amit franciául tudok, azt jelenti, hogy győzni fogunk. Ugyanúgy játsszunk, mint az első mérkőzésen, és egyáltalán nem fogunk változtatni a mentalitásunkon. A cél a döntőbe jutás, ehhez pedig jobbnak kell lennünk egy olyan nagyszerű csapatnál, mint a Dortmund” – jelentette ki határozottan Luis Enrique.