Magyar Péter péntekre újabb tüntetést szervez Budapesten3Fénykép© index.hu

Magyar Péter péntekre újabb tüntetést szervez Budapesten

, 7 hír, 2 oldalnézet

A hivatalos kampányidőszak április 20-i startja után Baranya vármegyében folytatta az április 6-i tüntetése után megkezdett országjárását Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke kedden Pécsre érkezett, ahol a Széchenyi téren tartott beszédet több ezer ember előtt.

A 444.hu szúrta ki, hogy a politikus eközben újabb tüntetést hirdetett pénteken 18 órára a Belügyminisztérium épülete elé. A demonstráció apropója, hogy a Fővárosi Főügyészség pénteki közleménye szerint szexuális bűncselekmény gyanúja miatt letartóztatták egy budapesti gyermekotthon nevelőjét.

Átfogó gyermekvédelmi reformot hirdetünk, hogy ne történhessen meg még egyszer az a szörnyűség, ami a bicskei áldozatokkal megtörtént. De sajnos nem mondhatjuk azt, hogy nem történik. Idefele jöttem és friss hír, hogy előzetes letartóztatásba helyezték az egyik budapesti, vagy Budapest környéki gyermekotthon egyik munkatársát, mert egy 14 éves lány és egy 14 éves fiú ellen követett el szexuális erőszakot. Pénteken 18 órakor várok minden budapestit és környékbelit a Belügyminisztérium elé, ahol követeljük Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását. Elég volt!