Meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi énekese8Fénykép1Videó© 168.hu

Meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi énekese

, 9 hír, 0 oldalnézet

Korábban a Blikk is beszámolt arról, hogy sokkoló hír érkezett szerda este, amely megrázta az egész zenei világot. Liam Payne, a One Direction egykori énekese meghalt, miután kizuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. A 31 éves zenész olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Payne emlékezetes pályafutást hagyott maga mögött, amely a brit X-Faktorban indult. A zenész egy hétéves kisfiú édesapja is volt.

Payne először 2008-ban, mindössze 14 évesen jelentkezett a brit X-Faktor ötödik szériájába, ahol továbbjutott az első fordulóból, miután elénekelte Frank Sinatra „Fly Me to the Moon” című dalát. Bár a táborban kiesett, ám az egyik zsűritag, Simon Cowell meggondolta magát, és megkérte Payne-t, térjen vissza a műsorba. Bár végül ismét nem jutott tovább az élő adásig, Cowell arra biztatta, hogy két év múlva térjen vissza.

Payne megfogadta a zsűri tanácsát, s 2010-ben a tehetségkutató hetedik szériájában tért vissza. Az énekes Michael Bublé „Cry Me a River” feldolgozását vitte színpadra, amiért négy igennel jutalmazták. Később nem jutott tovább a „Fiúk” kategóriába, de Nicole Scherzinger zsűritag javaslatára a feltörekvő énekest összerakták Harry Stylesszal, Niall Horannal, Louis Tomlinsonnal és Zayn Malikkat egy öttagú fiúbandába. A frissen alakult együttes gyorsan hatalmas népszerűségre tett szert az Egyesült Királyságban, s végül a harmadik helyen végeztek a műsorban.