Megvannak a Dancing with the Stars döntősei8Fénykép© blikk.hu

Megvannak a Dancing with the Stars döntősei

, 9 hír, oldalnézet

Az elődöntőben két tánccal álltak színpadra a párosok, a hetedik élő show-t Vavra Bence és Lissák Laura tangója nyitotta, ami 40 pontot ért a zsűri pontszámai alapján. A páros produkciója tetszett a zsűrinek, de az áttörés érzése elmaradt számukra, Gabriela Spanic volt a legkritikusabb, hiányolta az erőt és a szenvedélyt.

A második produkcióban Caramel slágerére rumbázott a parketten Pap Dorci és táncpartnere, Baranya Dávid, ők 48 pontot kaptak a maximális 50-ből a zsűritől. Bereczki Zoli szerint szikrázott a sportoló, nagyon tetszett neki a táncuk.

A nyár egyik legnagyobb slágerére, azaz a ValMar dalára cha-cha-cházott az elődöntőben Csobot Adél és Hegyes Berci, akik annyira lenyűgözték a zsűrit, hogy mindenki megadta nekik a maximális 10 pontot. Gabriela Spanic Szente Vajk ölébe borult a produkció értékelése közben, a produkció végén két zsűritag állva táncolt. Bereczki Zoltán szerint ezt a versenyt Csobot Adélnak találták ki, ezzel elég egyértelműen elmondta, mit gondol az énekesnő teljesítményéről.