Molnár Áron megszólalt, miután leütötte őt Szegedi Fecsó5Fénykép© blikk.hu

Molnár Áron megszólalt, miután leütötte őt Szegedi Fecsó

, 6 hír, 0 oldalnézet

A Sztárbox tegnapi adásában az utolsó, vagyis a negyedik mérkőzés egy címvédő meccs volt, melyre Szegedi Fecsó hívta ki Molnár Áront. Az üzletember több mint 10 kilót fogyott azért, hogy ringbe léphessen a színész ellen, és bár a negyedik menetnél úgy tűnt egy pillanatra, hogy sikerült megfognia, végül Áron győzedelmeskedett. A kőkemény bunyó során egyébként Fecsó le is ütötte Áront, aki ettől elterült a padlón, és rá is kellett számolni, de azt mondta, tudja folytatni a meccset.

Az összecsapásnak komoly tétje is volt: egy millió forintban fogadott a két versenyző. A nyertes Iványi Gábornak és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek ajánlotta fel az összeget.

Szegedi Fecsó több mint 10 kilót fogyott a Sztárboxra - videó

„Hát ez óriási élmény volt! Nagyon szerettem volna élvezni a címvédő meccset. Megélni, játszani. Sikerült is. Minden őrültségével együtt. Lógattam a kezem? Igen. Nagyképűségből? Egyáltalán nem. Ki szerettem volna próbálni, hogy milyen így boxolni, mint Roy Johns Jr. Tanulságos volt. Ő nem véletlenül profi:) De a ringben elkövetett hibáimért én vagyok a felelős.