Nagy Ervin politikai elemző szerint Magyar Péter kapkodva keresi azokat a témákat, amelyekkel a sajtóba tud kerülni© sonline.hu

Nagy Ervin politikai elemző szerint Magyar Péter kapkodva keresi azokat a témákat, amelyekkel a sajtóba tud kerülni

, 5 hír, 0 oldalnézet

Magyar Péter kapkodva keresi azokat a témákat, amelyekkel be tud kerülni a sajtóba, címlapon tud lenni és amivel azt a fajta magatartást tudja erősíteni, ami miatt egyelőre a szimpatizánsai kitartanak mellette – mondta szombaton az M1 aktuális csatorna műsorában Nagy Ervin politikai elemző, a Mandiner munkatársa.

A politikai elemző szerint „nagyon sok kellemetlen ügy” került nyilvánosságra nyáron Magyar Péterrel kapcsolatban, többször „ellentmondásosan viselkedett”, és ezekről próbálja elterelni a figyelmet. Úgy vélte, a közmédia épülete elé meghirdetett szombati tüntetés célja az „Orbán-fóbia” fokozása, a témakeresés és a figyelemelterelés.

Nagy Ervin emlékeztetett: korábban az MTVA többször is hívta a Tisza Párt elnökét különböző vitaműsorokba, amelyeket visszautasított, később azonban elment az M1 és a Kossuth Rádió műsorába is. A politikai elemző ezért „okafogyottnak” tartja a tüntetést.