Nagy Zsolt: győzelmet érdemeltünk volna, büszke lehet magára a csapat© kemma.hu

Nagy Zsolt: győzelmet érdemeltünk volna, büszke lehet magára a csapat

, 4 hír, 0 oldalnézet

A Konferencialiga főtáblájáért zajló párharcban a Puskás Akadémia bravúrra készült az előző két kiírás döntőse, az olasz Fiorentina ellen. A magyar csapat két kapufáig is eljutott, de a Fiorentina szerzett vezetést Moise Kean góljának köszönhetően. A Puskás Akadémia azonban nem adta fel, s Nagy Zsolt tizenegyesével kiharcolta a kétszer tizenöt perces hosszabbítást. A főtáblára jutásról végül tizenegyespárbaj döntött, a Fiorentina javára – olvasható a Magyar Nemzet oldalán.

A Puskás Akadémia csapatkapitánya, a már a magyar válogatottban is alapembernek számító Nagy Zsolt Firenzében kettő, Felcsúton pedig 1 gólt lőtt, a tizenegyes-párbajban pedig ugyancsak bevette De Gea kapuját, így érhető, hogy a könnyeivel küzdve állt a lefújás után a mikrofon elé.

Megérdemeltük volna a győzelmet, minden elismerés a csapatnak! Kettős emberelőnybe kerültünk a hosszabbításban, de azért mi is alaposan elfáradtunk, ez a végén érződött. Ennek ellenére az első félidőben, gól nélküli döntetlennél is mi támadtunk, betalálhattunk volna. Így ki lehet kapni. Nagyon sajnálom, belül kicsit megrogytam, de megmutattuk, mire vagyunk képesek!