Nem Djokovics, nem Alcaraz – Marozsán Fábián elárulta, ki a kedvence (videó)© bama.hu

Nem Djokovics, nem Alcaraz – Marozsán Fábián elárulta, ki a kedvence (videó)

, 4 hír, 0 oldalnézet

A világranglistán hetedik Holger Rune kiejtése után Marozsán Fábián továbbra sem lassít Miamiban. A magyar teniszező Alexei Popyrint is legyőzve a legjobb tizenhat közé jutott, majd az ausztrál Alex de Minaur következett – írta meg a Magyar Nemzet. Marozsán nem csak remek formája miatt lehetett bizakodó a mérkőzés előtt, hiszen az eddigi egyetlen egymás elleni meccsüket megnyerte az ausztrál ellen.

Az első szettben 4-4-ig fej-fej mellett haladt a két játékos, majd 5-4-es Marozsán vezetésnél jött a magyar játékos első breakje, amely az első szett megnyerését is jelentette. A második játszmára sok szót nem érdemes vesztegetni, végig dominált az ausztrál Alex de Minaur, 6-0-ra nyerte meg a játékrészt. Ám ez sem törte össze Marozsánt, aki a döntő szettben egészen parádés játékkal rukkolt ki – írta meg az Origo.

A huszonnégy éves játékos szenzációsan teniszezve kétszer is elvette az ellenfél adogatását és simán nyert 6-1-re. Ezzel pedig bejutott a negyeddöntőbe, és a világranglistán is nagy lépést tett előre.