Orbán Balázs szerint Magyar Péter angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól2Fénykép© index.hu

Orbán Balázs szerint Magyar Péter angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól

, 4 hír, 0 oldalnézet

Mint megírtuk, a közmédia 48 perc című műsorának e heti adásába meghívták Orbán Balázst, a miniszterelnök politikai igazgatóját és Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek. Az utóbbi kedden úgy reagált, köszöni a meghívást, de

Magyar szerint egy ilyen, valódi veszélyhelyzetben a felelős politikusok az ország védelmét szervezik, és abban aktívan is részt vesznek. „Ilyenkor nem a propagandaadótokon kell okoskodni, hanem meg kell fogni a lapátnyél (és a munka) végét.” Hozzátette, szeptember 19-én 17 és 18 óra között várja a Római-parton homokzsákot tölteni Orbán Balázst. Posztja végén kiemelte, ha Orbán Balázs ragaszkodik a nyakkendős, öltönyös eszmecseréhez „a propaganda stúdiójában”, akkor várja meg az árvíz levonultát.

A Tisza Párt elnökének reakcióját Orbán Balázs nem hagyta figyelmen kívül, és mint közösségi oldalán írta, sajnálattal értesült róla, hogy „az Öntől immár megszokott faragatlan stílusban tette nyilvánvalóvá, hogy nem találkozunk egy vita erejéig csütörtök este”, és azt kérte Magyar Pétertől, hogy az árvíz elleni védekezés ügyében hagyja abba a hazudozást.