Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk4Fénykép© magyarnarancs.hu

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

, 5 hír, 0 oldalnézet

„Miniszterelnök úr régen egész jól vitatkozott, a legutolsó az nem sikerült annyira, úgy emlékszem, 2006-ban, de még van idő. Ő jobban tudja, mikor lesz, mert nyilván ő fogja megnyomni a Start gombot. Én bármikor kész vagyok vele vitatkozni, akár a köztévében, vele akár még az ATV-be is bemegyek” – jelentette ki Magyar Péter csütörtök este a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

A Tisza Párt alelnöke megjegyezte, hogy EP-választások okán már kihívta Orbán Viktort vitára, de ő Deutsch Tamást küldte maga helyett. Szerinte a miniszterelnök innentől fogva nem fog tudni elmenekül a vita elől, mivel a Tisza jelenleg 30 százalékon áll a választók körében, és arra számít, hogy ez a szám még növekedni fog.

Mint megírtuk, Magyar Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt hétfőn, ahol a műsorvezető Rónai Egon rögtön a műsor elején egy dokumentumot adott át a Tisza Párt alelnökének. Ebben a csatorna összegyűjtötte, hogy az elmúlt időszakban összesen hányszor foglalkoztak Magyar Péterrel, valamint hányszor hívták meg vendégként, végül a Tisza Párt alelnöke egy heves szóváltás után felállt, és kivonult a stúdióból.