Rászállhat Magyar Péterre a Szuverenitásvédelmi Hivatal3Fénykép© blikk.hu

Rászállhat Magyar Péterre a Szuverenitásvédelmi Hivatal

, 7 hír, 0 oldalnézet

Magyar Péter a mai napon tegeződve megszólított, holott én nem ismerem személyesen, soha nem találkoztam vele – kezdte tegnapi bejegyzését Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője. Ezt követően arról értekezett, hogy aki tiltott külföldi támogatást kap, azt három év börtön fenyegeti:

Lánczi a Magyar Nemzetnek is nyilatkozott, és kijelentette, hogy a Magyar Péter-féle Talpra, magyarok! estében „vélhetően ugyanaz a kör igyekszik majd befolyásolni a júniusi önkormányzati képviselő-választás, valamint az európai parlamenti választás eredményét, amely a 2022-es országgyűlési voksolással összefüggésben is tett ilyen kísérletet”.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke a Magyar Nemzet április 18-án megjelent cikke alapján jutott erre a következtetésre, ugyanis a lap arról számolt be, hogy a Magyar Péter-féle Talpra, magyarok! nevű mozgalom mögött is a Bajnai Gordon-féle datadatos csoport áll. – Nem véletlen, hogy Magyar Péter a nyilvánosságra került információkat nem cáfolta – jelentette ki Lánczi.