Real–Bayern: Ancelotti titokzatos, döntenie kell a kapusokról (videó)4Fénykép© sonline.hu

Real–Bayern: Ancelotti titokzatos, döntenie kell a kapusokról (videó)

, 8 hír, 0 oldalnézet

Huszonnyolcadik alkalommal néz farkasszemet egymással a BEK/BL-ben a Real Madrid, és a Bayern München, és mivel a múlt héten Németországban 2–2-es eredmény született, a spanyol csapat talán esélyesebb a továbbjutásra. Az eddig befejezett 12 párharcukat tekintve is jobban áll: hétszer jutott tovább, a Bayern csak ötször. A legutóbbi három csatájukból egyaránt a madridi gárda jött ki győztesen – írta meg az Origo.

A Real Madrid szombaton hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Cádizt a La Liga 34. fordulójában, s így a királyi gárda az utolsó négy kör eredményeitől függetlenül megszerezte története 36. bajnoki címét. A klubnál ugyanakkor úgy döntöttek, hogy elhalasztják a diadal szurkolókkal közös, hagyományos belvárosi megünneplését.

Carlo Ancelotti vezetőedzőnek csupán egyetlen hóval kell számolnia: aiányzz osztrák válogatott David Alaba már az odavágón sem volt a meccskeret tagja térdsérülés miatt, visszatérhet ugyanakkor a kapuba a belga Thibaut Courtois, bár Ancelotti azt mondta, ismét az ukrán Andrij Lunyin véd majd – olvasható a Magyar Nemzet oldalán.