Reviczky Gábor: Most először fordult velem elő, hogy a 37 évesen elhunyt édesanyám megjelent a nappaliban3Fénykép© borsonline.hu

Reviczky Gábor: Most először fordult velem elő, hogy a 37 évesen elhunyt édesanyám megjelent a nappaliban

, 4 hír, oldalnézet

Mint arról a Bors beszámolt, még az év elején szörnyű rémhírt terjedt az interneten a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművészről.

Az ország egyik legnépszerűbb színésze, Reviczky Gábor már egy ideje küzd a rákkal, hat kemoterápiás kezelésen is túlesett már. A színészóriás nemrég a Meglepetés magazinnak adott egy interjút, amiben elárulta, hogy noha jók az eredményei, teljesen gyógyultnak nem nyilvánították ki az orvosok.

Ehhez talán az is hozzájárult, hogy Reviczky Gábor nem tudja abbahagyni a dohányzást. A káros szenvedélyt, már hétéves kora óta űzi, és bizony előfordult, hogy naponta egy-két dobozzal is elfogy nála. Az orvosa azonban azt tanácsolta, hogy csökkentse az adagját. A leszokás már csak azért sem jöhet igazán szóba a színésznél, mivel a szervezete annyira megszokta már a cigarettázást, hogy ha leszokna, akkor saját bevallása szerint nagyon rövid időn belül meghalna.