Ricky Martin irgalmatlanul profi haknit nyomott a Hősök terén4Fénykép© index.hu

Ricky Martin irgalmatlanul profi haknit nyomott a Hősök terén

, 5 hír, 0 oldalnézet

Amikor ingyenes gigakoncertet tartanak a Hősök terén, arról általában mindenki tud, azonban valamiért Ricky Martin fellépésének híre sokakat elkerült. Ennek ellenére természetesen irgalmatlan nagy tömeg gyűlt össze. Bár Sting, Bryan Adams, vagy a Scorpions ingyenes koncertjén még elviselhetetlenebb volt a heringparti, Ricky Martinnak sem kellett szégyenkeznie.

A koncert 20:15-re volt kiírva, de egy tripla-angolos csúszással fél kilenckor indult el a buli. Szó szerint, ugyanis amint a Puerto Rico-i énekes a színpadra lépett egy nagyjából négy számmal nagyobb öltönyben, a közönség elkezdett énekelni, táncolni, mosolyogni. Egészen a harmadik dalig.

A koncert elején volt egy látványos vetítés Martin színpadi karrierjéről, majd elsötétült a színpad, és megszólalt a Pégate, amit a kezdeti löket átvitt a közönségen, és kétségtelenül magával ragadta a hatalmas embertömeget. Ezt követte a María című gigasláger. Mindenki teli torokból üvöltötte azt a három szót, amit ismer a dalból, ami így szólt: „Un, Dos, Tres”. A vérbeli rajongók ezt még megspékelték egy María-val. Ezt követően azonban éles váltás következett. A koncert és a közönség szinte szinkronban ült le. A nézőtéren egyre kevesebben táncoltak és előkerültek az unatkozó tekintetek.