Sáfrány Emese kikéri magának, hogy Zsigmond Angi és Mészáros Bende lehordta őt és Béres Anettet7Fénykép© blikk.hu

Sáfrány Emese kikéri magának, hogy Zsigmond Angi és Mészáros Bende lehordta őt és Béres Anettet

, 7 hír, oldalnézet

Egyre feszültebb a hangulat az Ázsia Expressz ötödik évadában, amióta megtörtént az első szimpátiaszavazás és azt követően a hajsza. A kiesésük után a kibeszélő műsorban is egymásnak esett a Zámbó testvérpár, valamint Jolly és Szuperák Barbi. Azonban nem ők az egyetlenek, akik között konfliktus alakult ki, ugyanis hiába segített múlt héten egymásnak kölcsönösen Zsigmond Angi és Mészáros Bende, Illetve Sáfrány Emese és Béres Anett, előbbiek mégis a két lányra voksoltak a hajszára küldésnél.

Balhé! Egymásnak estek a Zámbó testvérek és Jollyék - videó

Angiék ezt követően a hétfői adásban árulták el a kameráknak, hogy idegesíti őket Emese és Anett. A fiatal lány leszögezte: nem szeretne velük semmilyen kapcsolatot kialakítani, míg a kedvese úgy fogalmazott, Anettékben "dúl a rosszindulat", és azt érzi, egyfolytában "cukkolják" őket. Amikor bivalytrágyát kellett lapátolniuk a párosoknak, Angit nagyon zavarta, hogy Emeséék panaszkodtak:

"Jó lenne, hogyha nem hallaná meg a fülem, hogy rám rakják ezt a nyomorékoskodást, már bocsánat, meg azt, hogy lány vagyok és "fúj, egy kis szar ment a körmöm alá". Én ezektől kivagyok. Légy szíves, állj arrébb három lépéssel! Ne nyavalyogjál! Ne mondjad nekem, mert fel fogsz ezzel idegesíteni! Ha meg tudod, hogy nem szereted a szart, akkor ne gyere ebbe a műsorba!" – bukott ki Angiból, aki később arra is kitért, mi lehet a titka a két lány sikerének.