Shane Tusup brutális szavakkal osztotta ki Hosszú Katinkát3Fénykép© blikk.hu

Shane Tusup brutális szavakkal osztotta ki Hosszú Katinkát

, 4 hír, 0 oldalnézet

Hosszú posztban fejezte ki csalódottságát Shane Tusup. Az edző volt feleségét, Hosszú Katinkát osztotta ki a közösségi oldalán, bejegyzésében arról írt, vitathatatlan, hogy ők ketten egymás segítségével érték el korábbi sikereiket, Tusup szerint viszont Katinka mostanra elfelejtette, honnan is jött.

Az edző a posztban úgy fogalmaz, való igaz, hogy Katinka egyéni sportoló volt, de mint mondja, egyetlen sikeres ember sem ér el semmit egyedül.

Tudom, és a tények is bizonyítják, hogy hatalmas hatással voltam és kulcsszerepet játszottam a csapatunk sikerében. Egyedül én vagyok az, aki megkérdőjelezhetetlenül felelős az edzésmódszertan kialakításáért. Használhatod a platformodat arra, hogy elismerést szerezz, és azt állítsd, hogy mélyen érted a koncepciót, de az utólagos teljesítményeid a bizonyítékok rá, hogy az üres szavak nem vezetnek eredményre – áll a bejegyezésben, melyben Tusup azt is leírta, fájdalmas volt látnia, hogy mindaz, amit felépített lángba borult és egyetlen dolog maradt meg, egy nagy száj.