Szenzitív egészségügyi adatokat közölt Magyar Péterről a Magyar Nemzet4Fénykép© nepszava.hu

Szenzitív egészségügyi adatokat közölt Magyar Péterről a Magyar Nemzet

, 10 hír, 0 oldalnézet

Az elmúlt hetekben sokat lehetett olvasni Magyar Péter kórházbejárásairól, amelyek során az egészségügyi intézmények több problémájára is felhívta a figyelmet. A videókra korábban egy Kormányinfó keretén belül Gulyás Gergely is reagált.

A Tisza Párt elnöke kampánya során megemlítette, hogy a kórházaknak van egy „VIP-részlege”, ahol a nemzetbiztonsági szempontok alapján védett személyeket kezelik. Most a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozta, hogy Magyar Péter Varga Judit igazságügyi miniszter házastársaként hányszor vette igénybe családjával az egészségügyi intézmények ezen szolgáltatását.

A lap beszámolt arról, hogy Magyar Péter hány napig volt fekvőbeteg három évvel ezelőtt, valamint kifejtette, hogy a politikus édesanyjának és nagyszüleinek is elintézte, hogy ott kezeljék. A Magyar Nemzet részletezi, hogy Magyar Péter rokonai hányszor kaptak különleges ellátást és kiemelik, hogy a nagyszülők csak külön parancsnoki engedéllyel kerülhettek be a „VIP-részlegre”, amit Magyar Péter közbenjárásával kaphattak meg.