Szoboszlai: erősnek kell lennünk a következő szezonra (videó)© sonline.hu

Szoboszlai: erősnek kell lennünk a következő szezonra (videó)

, 4 hír, oldalnézet

Arne Slot 28 fős kerettel vágott neki a tengerentúli kalandnak, Mohamed Szalah és Andy Robertson mellett a magyar válogatott csapatkapitányát is megtalálhatjuk a kiutazottak névsorában. Az együttesből azonban így is több név hiányzik, jellemzően azok a futballisták, akiknek a nemzeti csapatai sokáig jutottak az Európa-bajnokságon vagy a Copa Américán – olvasható az Origo oldalán.

Az amerikai túráján a Liverpool a Real Betis után az Arsenal, majd a Manchester United ellen is pályára lép; a helyieket utóbbi két meccs hozza majd igazán lázba; a Premier League rangadóin érezhetik majd magukat. Az Egyesült Államokban rengetegen követik figyelemmel az angol élcsapatok meccseit, az NBC közvetíti a Premier League-et. A Liverpoolnak 35 államban 57 szurkolói klubja van, a túrán pedig Szoboszlai Dominikék közönségtalálkozókat is tartanak

– írta meg a Magyar Nemzet. A Vörösök a kosaraslegenda LeBron James – aki az Egyesült Államok zászlóvivője lesz pénteken a párizsi olimpián – nevével  fémjelzett alapítvány rendezvényeihez csatlakozva súlyosan beteg gyermekeket látogatnak meg, hogy teljesítsék a kívánságaikat. Persze a tengerentúli túra a kemény edzésmunkáról is szólt, amiről Szoboszlai is elmondta a véleményét a Liverpool honlapján.