Szoboszlai: Semmit nem kapunk ingyen, mindenért meg kell dolgozni© bama.hu

Szoboszlai: Semmit nem kapunk ingyen, mindenért meg kell dolgozni

, 8 hír, 0 oldalnézet

A lélektani csatát elvesztette Rossi, a svájci zsoldosok ezt kihasználva fölénybe kerültek. A komplett magyar válogatott lebénult, csak egyetlen embert említve, a mindig megbízható Willi Orbán talán a legrosszabb meccsét játszotta címeres mezben. Változást csak némi átszervezés és a görcs oldódása hozott a másik félidőben, de ez kevés volt, Svájc sajnos rászolgált a 3-1-es győzelemre. A második Európa-bajnokságán szereplő támadó Sallai Roland is nagyon hasonlóan látta a történteket, mint gólszerző csapattársa, és a válogatott csapatkapitánya is hasonlóan vélekedett.

A Freiburg játékosa, Sallai Roland szerint a mentalitással nem volt gondjuk.

Sokszor elcsúsztunk, nem értünk ki az emberekre, a második félidőben már jobban néztünk ki, de ez ma kevés volt. Az első félidőből mindenhogy tanulnunk kell. Nem értem, hogy az első félidőben miért nem tudtunk ugyanúgy építkezni, mint a másodikban. Mindenki úgy jött ki a pályára, hogy győzni akarunk, de ma sajnos ez nem jött össze

– mondta el Sallai Roland. Szoboszlai Dominik fontos tanulságot megjegyzett a folytatásra, amely során Németország, majd Skócia vár a magyar csapatra – olvasható a Magyar Nemzet oldalán.