Sztárban sztár - minden megváltozik szombattól6Fénykép© origo.hu

Sztárban sztár - minden megváltozik szombattól

, 7 hír, 0 oldalnézet

Minden eddiginél szórakoztatóbb előadásokkal robbant be a Sztárban Sztár, viszont ezúttal már a vadiúj, All Stars évaddal. A jubileumi szériában visszatértek a korábbi versenyzők - pontosan 24-en -, akik most ismét hazai vagy külföldi hírességek bőrébe bújnak. Rögtön dupla élő shows nyitóhétvégével indult újra a TV2 átalakuló műsora, ugyanis múlt héten, illetve ezen a héten szombaton és vasárnap is láthatják a nézők a kedvenceiket egymás ellen összecsapni.

Hiába kérték fel, Bereczki Zoltán nemet mondott a TV2-nek

A Sztárban Sztár 2014-ben rajtolt, azóta pedig tengernyi meghökkentő, humoros, vagy éppen elkápráztató előadásnak lehettek szem- és fültanúi a rajongók. Most összegyűjtöttük azokat a pillanatokat, amelyek kétség kívül mosolyt csaltak a zsűri és a nézők arcára is, vagy egyenesen nevetésre bírták őket.

Az egyik legszórakoztatóbb produkció egyértelműen Gesztesi Károly nevéhez köthető, aki Dollyként bújt női maskarába a hatodik évadban, ettől pedig mindenki kinyúlt a nevetéstől. Ráadásul Liptai Claudia abban az évadban zsűri is volt és megjegyezte a látottak után:

Te vagy a legcsodálatosabb ogre nő
Till Attila,
Ezek voltak minden idők legviccesebb Sztárban Sztáros pillanatai