Tokár Tamás és Cseh László is gyászol2Fénykép© velvet.hu

Tokár Tamás és Cseh László is gyászol

, 5 hír, oldalnézet

„MEEEEEGVAN! Éjszakára Befogadta Attila, aki épp a 75 ös Trolit vezette, mikor meglátta, hogy Fibi egyedül sétál, egész éjjel kerestük és abban bíztunk, hogy már rég valakinek a meleg otthonában pihen! Szerencsére ez így is történt.  A férjem sétaltatta, egy pillanat alatt megindult Phobe és már nem látta, soha de soha nem csinált még ilyet! Nem lehetünk eléggé hálásak Attilának! Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta, és szurkolt nekünk, és természetesen a barátaimnak, akik egész éjjel járták velünk az utcát” – írta a színésznő, majd kommentben hozzátette:

„Nem az első kutyánk, értelemszerűen mi is imádjuk őket...Ő például eddig máshogy el sem végezte a dolgát, kutya iskolába járt...behívható volt. Most már ő sem többet.”

„Nem vagyok híve az online gyászolásnak, de ha legalább egy dologra képes rádöbbenteni valakit, akkor talán helye van. Apukám három hónapja még boldogan játszott az unokájával nálunk, most pedig már fentről néz minket. Felfoghatatlan, hiszen sosem láttam betegnek, ellenben állandóan vidám és motivált volt.