Tóth Gabi élő adásban akadt ki Azahriah miatt3Fénykép© blikk.hu

Tóth Gabi élő adásban akadt ki Azahriah miatt

, 5 hír, oldalnézet

Lassan már a hazai zenei élet összes szereplője elmondta a véleményét Azahriah-ról, valamit az őt övező jelenségről, legutóbb például Bereczki Zoltán azt mondta a stílusáról, hogy ez a zene szól a gyrososnál 20 éve. Most pedig egy újabb magyar híresség emelt szót az ügyben, méghozzá a Sztárban Sztár leszek! mentora, Tóth Gabi.

Az énekesnő a TV2 népszerű műsorának legutóbbi élő adásában fejtette ki, hogy mit is gondol erről a kialakult helyzetről, miután Tasi Dávid Azahriah-ként lépett a színpadra. Gabi az értekelés során elárulta, hogy ő személy szerint nagyon kedveli Azahriah-t és a dalait is, úgy véli ugyanis azon kevés előadók egyike, akinek nagyon speciális stílusa van és nehéz leutánozni. Ugyanakkor hozzátette, hogy Tasinak mégis sikerült.

Nagyon nehéz feladatot ugrottál meg. Ez egy nagyon jó dal egyébként, én nagyon szeretem az Azahriah-t is. Mindenki most cseszteti, hogy milyen sikeres. Nem tudom, miért kell mindenkit csesztetni, aki sikeres, de mindegy! Megérdemli, és te is megérdemled a sikert, mert nagyon jó hangutánzás volt