Tóth Gabi meglepő hírt jelentett be a ma esti Sztárban Sztár All Stars-ról6Fénykép© borsonline.hu

Tóth Gabi meglepő hírt jelentett be a ma esti Sztárban Sztár All Stars-ról

, 8 hír, 0 oldalnézet

A műsorban előző héten Zámbó Krisztiántól és Tolvaj Renitől vettek búcsút. A műsor kezdete előtt mindig tíz versenyző azon van, hogy bebizonyítsa: ő a legsokoldalúbb előadó az országban.

Oláh Gergő előző heti produkciójával is lenyűgözte a zsűrit. Az énekes egy héttel ezelőtt 40 pontot zsebelt be, most szombaton pedig hatalmas kihívás elé állították a készítők, ugyanis táncolnia kellett. Bevallása szerint nagyon várta, hogy táncra perdülhessen, azonban bőven okozott ez nehézséget a felkészülés során. Ennek ellenére megugrotta a feladatot, mint Chris Brown, a tánc és az ének is elnyerte a zsűri tetszését, így ismét a lista élére került maximális pontszámmal.

Tudtuk, hogy igen erős a mezőny, azonban a maszkmesterek kitettek magukért a hatodik adásban is. Koós János képében lépett ugyanis színpadra Vastag Tamás, aki kísértetiesen hasonlított a legendás énekesre. Ha ez nem lett volna elég, az énekes, színész zseniálisan szólaltatta meg a Kislány a zongoránál című dalt, nem meglepő, hogy a zsűri is nagy pontszámokkal értékelte a produkciót.